seo-breed

Zoekmachine optimalisatie

Om beter gevonden te worden door zoekmachines is het van belang dat jouw website voldoet aan de zoekeisen die Google afdwingt. Het is noodzakelijk om voldoende aandacht te besteden aan je content en website optimalisatie, deze zorgt namelijk voor een heldere website die bovendien goed gevonden wordt. 

 


De juiste mix van SEO onderdelen

Bij zoekmachine optimalisatie gaat het om het actief optimaliseren van een website, zodat deze beter scoort in de natuurlijke (of organische) zoekresultaten bij zoekmachines. SEO bestaat uit drie onderdelen:

  1. Content
  2. Techniek
  3. Linkbuilding

Onze SEO service iets voor jou?

Wil je ook hoger ranken in Google? Ons team van tekstschrijvers realiseert dagelijks verbeteringen van posities voor een groot aantal van onze klanten. Zij zijn volledig op de hoogte van alle vereisten en kunnen de teksten bovendien in de stijl redigeren die past bij jouw publiek doelgroep/klanten. Wil je de vindbaarheid van je site verbeteren? Wij voorzien je graag van een gratis en vrijblijvende SEO scan.

 

Linkbuilding is het verkrijgen van relevante links op andere websites die verwijzen naar jouw website. Naarmate er meer relevante links zijn, vindt Google jouw site steeds belangrijker. Samen met relevante content heeft linkbuilding een grote invloed op de ranking. Ook de opbouw van je website is van belang. 

 

Ook de techniek achter de website is van groot belang. Als de site niet of nauwelijks door zoekmachines te begrijpen is, hebben content en linkbuilding werkzaamheden niet of nauwelijks een positief effect op de vindbaarheid.

Wat kun je van ons verwachten?

Om jouw website beter vindbaar te maken in de zoekmachines, verbeteren onze search engine experts jouw website op het gebied van content, techniek en linkbuilding:

Content

Op het gebied van content kijken we of jouw website voldoende informatie bevat omtrent het onderwerp waar je op gevonden wilt worden. Vervolgens analyseren we of de tekst SEO-proof is. Hierbij kijken we o.a. naar het gebruik van zoekwoorden, meta-titels, headings en interne links. 

Techniek

Qua techniek bekijken we of de website goed geïndexeerd kan worden door Google, de structuur klopt en of de laadtijd van de website versneld kan worden. Ook onderzoeken we of er geen onnodige URL’s in Google staan, zoals een loginpagina of dubbele homepagina’s. 

Linkbuilding

Linkbuilding kan door Google al snel gezien worden als manipulatie van de ranking en kan worden bestraft met een penalty, waardoor de website terugvalt in de zoekresultaten. Bij Aperia Online werken we uitsluitend binnen de richtlijnen van Google om zo op langere termijn een goede ranking te behouden. 

Tarieven

Aperia Online zal op basis van de gewenste doelstellingen een gespecificeerde offerte uitbrengen. In deze offerte is de inzet van het noodzakelijke aantal uren en advies onderbouwt. Onze uurtarieven starten bij € 85,-.

Wil je vrijblijvend advies over hoe wij jou kunnen ondersteunen bij jouw SEO-strategie?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden en kansen die wij voor jouw organisatie zien. We zijn bereikbaar per mail op info@aperiaonline.nl of telefonisch via +31 (0)35 538 538 0.