SEOO

Zoekmachine optimalisatie

Om beter gevonden te worden door zoekmachines is het van belang dat jouw website voldoet aan de zoekeisen die Google afdwingt. Het is noodzakelijk om voldoende aandacht te besteden aan je content en website optimalisatie, deze zorgt namelijk voor een heldere website die bovendien goed gevonden wordt. Hierdoor krijg je jarenlang relevante bezoekers naar je website, waarvan een deel daadwerkelijk tot aankoop overgaat. Wil jij ook beter gevonden worden neem dan contact met ons op!

 

De juiste mix van SEO onderdelen

Bij zoekmachine optimalisatie gaat het om het actief optimaliseren van een website zodat deze beter scoort in de natuurlijke (of organische) zoekresultaten bij zoekmachines. SEO bestaat uit drie onderdelen:

  1. Content
  2. Techniek
  3. Linkbuilding

Onze SEO Service iets voor jou?

Wil je ook hoger ranken in Google? Ons team van tekstschrijvers realiseert dagelijks verbeteringen van posities voor een groot aantal van onze klanten. Zij zijn volledig op de hoogte van alle vereisten en kunnen de teksten bovendien in de stijl redigeren die past bij jouw publiek doelgroep/klanten. Het is voor deze onze contentexperts dagelijks werk om de sites van onze klanten te analyseren en adviezen te geven. Wil je de vindbaarheid van je site verbeteren wij willen je graag van een gratis advies voorzien.

Linkbuilding is het verkrijgen van relevante links op andere websites die verwijzen naar jouw website. Naarmate er meer relevante links zijn, vindt Google jouw site steeds belangrijker. Samen met relevante content heeft linkbuilding de grootste invloed op de ranking. Ook de opbouw van je website is van belang. Denk bijvoorbeeld aan een heldere index? Als de site niet of nauwelijks door zoekmachines te indexeren is, hebben content en linkbuilding geen effect.

 

Ook de techniek achter de website is van groot belang. Als de site niet of nauwelijks door zoekmachines te begrijpen is, hebben content en linkbuilding werkzaamheden niet of nauwelijks een positief effect op de vindbaarheid.

Wat kun je van ons verwachten?

Om jouw website beter vindbaar te maken in de zoekmachines verbeteren onze search engine experts jouw website op het gebied van content, techniek en linkbuilding:

Content

Op het gebied van content kijken we of jouw website voldoende informatie bevat omtrent het onderwerp waar je op gevonden wilt worden. Vervolgens analyseren we of de tekst SEO-proof is. Hierbij kijken we naar het gebruik van zoekwoorden, meta-titels, headings en interne links. We stellen een lijst samen met relevante zoekwoorden en importeren deze in onze rankingstool. Hiermee kan je eenvoudig zien hoe het aantal bezoekers c.q klanten toeneemt door onze werkzaamheden. Vervolgens breiden we jouw pagina’s uit met relevante content en voegen we nieuwe pagina’s toe om zo nog beter aan te sluiten op de door potentiële klanten gebruikte zoekwoorden en gezochte informatie.

Techniek

Qua techniek bekijken we of de website goed geïndexeerd kan worden, of er canonical tags zijn ingesteld en of de laadtijd van de website versneld kan worden. Ook onderzoeken we of er geen onnodige URL’s in Google staan, zoals een loginpagina, aangezien dat verspilling van het crawlbudget is. Op basis van onze expert analyse dragen we de verbeterpunten aan, zodat jouw web developer duidelijke input heeft hoe de website technisch voor SEO geoptimaliseerd kan worden. Afhankelijk van het gebruikte content management systeem en je afspraken met de webdeveloper kunnen onze online specialisten assisteren in dit proces.

Linkbuilding

Linkbuilding kan door Google al snel gezien worden als manipulatie van de ranking en kan worden bestraft met een penalty waardoor de website terugvalt in de zoekresultaten. Bij Aperia Online werken we uitsluitend binnen de richtlijnen van Google om zo op langere termijn een goede ranking te behouden. Bij linkbuilding denken we aan de marketing van jouw bedrijf en niet enkel aan het scoren van linkjes. We zoeken websites waarop jouw doelgroep zich bevindt en schrijven daarvoor interessante en inhoudelijk sterke artikelen om op deze wijze meer publiek naar jouw website te genereren.

Tarieven

Aperia Online zal op basis van de gewenste doelstellingen een gespecificeerde offerte uitbrengen. In deze offerte is de inzet van het noodzakelijke aantal uren en advies onderbouwt en tevens de planning voor de komende 6 tot 12 maanden uitgewerkt zodat je exact kunt beoordelen hoe de voortgang zal verlopen. Onze uurtarieven starten bij € 85,- per uur mede afhankelijk van de werkzaamheden en de experts die ingezet dienen te worden.

Wil je vrijblijvend advies over hoe wij jou kunnen ondersteunen bij jouw SEO-strategie?

Neem contact met ons op voor een gesprek over de mogelijkheden en kansen die wij voor jouw organisatie zien. We zijn bereikbaar per mail op info@aperiaonline.nl of telefonisch via +31 (0)35 538 538 0.