header-scoail-media

Social media marketing

Bij het gebruik van social media wordt er veel bruikbare data achtergelaten, zoals geslacht, leeftijd en interesses. Door social advertising in te zetten, is het mogelijk om zeer gericht te adverteren. Welk social media kanaal voor jou als ondernemer interessant is, verschilt per bedrijf, doelgroep en doelstelling. De basis wordt veelal gevormd door Facebook, Instagram en LinkedIn. Facebook is in Nederland verreweg het grootste netwerk met ruim 8 miljoen gebruikers. LinkedIn is als aanbieder zeer B2B-gericht en heeft circa 4 miljoen gebruikers.

 

social-media-1

 


Social media is niet meer weg te denken als onderdeel van de totale online strategie. Hierbij vormt de customer journey in combinatie met jouw online (omzet) ambities de basis. Als social mediaspecialist kennen we de mogelijkheden van alle social media platformen en bieden we een totaalservice op het gebied van social marketing en social media adverteren. Wij leveren maatwerk die jouw online (social) ambities waarmaakt!

 

Waarom social media marketing?

Met social media marketing kun je de interactie aangaan met je doelgroep. Mond-tot-mond reclame is de beste marketing die er is. Om hiervan te profiteren is een goed doordachte social mediastrategie van belang. De juiste advertentiecampagnes en content creatie op social media dragen bij aan de merkbeleving en genereren ambassadeurs voor je merk. Het is belangrijk dat dit op de juiste manier aangepakt wordt. Wij hebben veel ervaring met het opbouwen en optimaliseren van campagnes voor social media marketing.

Social marketing is geschikt voor:

  • Vergroten van naamsbekendheid
  • Kennis over producten of diensten over te dragen
  • Traffic naar je website te genereren
  • Interactie met je doelgroep aan te gaan
  • Meer verkopen te realiseren/ leads te creëren
  • Als webcare kanaal om vragen en klachten te behandelen

Social media adverteren

Op social media adverteren biedt volop mogelijkheden om in beeld te komen bij je (potentiële) klanten. Denk hierbij aan promoted posts op Facebook om meer traffic te creëren, LinkedIn advertenties om zakelijke leads te genereren of YouTube advertenties die de merkbekendheid een extra impuls geven. We begeleiden reeds social mediacampagnes vanaf € 255,- per maand.

Wil je vrijblijvend advies over hoe wij jou kunnen ondersteunen bij jouw Social media-strategie?

Neem contact met ons op voor een gesprek over de mogelijkheden en kansen die wij voor jouw organisatie zien. We zijn bereikbaar per mail op info@aperiaonline.nl of telefonisch via +31 (0)35 538 538 0.